Ο Carlos Falchi στο Bergdorf Goodman

July 27, 2023 By jkret 0

Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τύπος στη βιομηχανία πορτοφολιών που έχουμε ικανοποιήσει θα γιορτάσει 30 χρόνια από αύριο. Ο Carlos Falchi ξεκίνησε το ταξίδι του πριν από 30 χρόνια όταν μεταφέρθηκε στη Νέα Υόρκη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τότε τα στυλ του συνέχισαν να είναι κορυφαίοι υποψήφιοι στον κόσμο του Purse Designer, βρίσκοντας τη μέθοδο τους στα χέρια των αστεριών και των ενθουσιωδών πορτοφολιών.

Αύριο στο Bergdorf Goodman Μια αναδρομική έκθεση θα περιλαμβάνει αναπαραγωγές του Carlos Falchi πολλών αγαπημένων κλασικών και της πιο πρόσφατης συλλογής του, συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών στυλ που επηρεάζονται από τη Νέα Υόρκη. Η εκδήλωση θα πάρει την τοποθεσία στον πρώτο όροφο του Bergdorf Goodman και θα πάει από τις 1 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. .. Είμαστε ουσιαστικοί οπαδοί των πορτοφολιών Carlos Falchi και ενώ δεν μπορούμε να κάνουμε το γεγονός αύριο, είμαστε εκστατικοί για να δούμε τις μοναδικές τσάντες για τον Bergdorf μαζί με τη γραμμή των σακουλών που αφιερώνονται στη Νέα Υόρκη με την οποία έρχεται!

Εάν βρίσκεστε στην περιοχή της Νέας Υόρκης, αυτό είναι ένα γεγονός που δεν θα θέλετε να χάσετε. Ο Carlos Falchi είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους για να μιλήσουν, πείτε του ότι δηλώνουμε γεια!