Ο Marc από τον Marc Jacobs Hexi Lafayette πτυχίο Hobo

October 8, 2022 By jkret 0

Είναι ασυνήθιστο ότι συναντώ έναν Marc από την τσάντα Marc Jacobs που απλά δεν καταλαβαίνω – συνήθως μου αρέσει σχεδόν ό, τι κάνει η γραμμή, ειδικά οι βασικές δερμάτινες τσάντες τους. Επιπλέον, είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας του Hobos ούτως ή άλλως, οπότε είναι διπλά ασυνήθιστο ότι απλά δεν μπορώ να φέρω τον εαυτό μου όπως ο Marc από τον Marc Jacobs Hexi Lafayette που έχει περάσει από τον Hobo.

Μήπως κάποιος άλλος κοιτάζει καθώς και να δει μια αποπληθωρισμένη σφαίρα ποδοσφαίρου με ένα ιμάντα που συνδέεται; Φυσικά, τα αποπληθωρισμένα ποδοσφαιρικά συμπλέγματα εμφανίστηκαν στην εκπομπή του Αλεξάνδρου Γουάνγκ την περασμένη σεζόν, οπότε ίσως αυτή είναι μια εκκολαπτόμενη τάση. Ελπίζω, παρ ‘όλα αυτά-οι ποδοσφαιριστές ήταν αξιολάτρευτοι καθώς και ασεβείς προετοιμασμένοι, ωστόσο αυτό είναι μόνο λίγο παραπλανητικό.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να παραχθεί δομή όταν ένα εμπορικό σήμα έχει μια τόσο καθαρή, βασική αισθητική που πρέπει να εξετάσουμε, ωστόσο η τυχαία πτυχή που κάνει μια τσάντα να φαίνεται γεμάτη και αποπληθωρισμένη δεν είναι η απάντηση. Εάν η τσάντα ήταν ζωντανή, θα ήταν απολύτως ανήσυχο στο περιβάλλον στο οποίο έχει ραμμένο. Όπως είναι, θα ήμουν ανήσυχος να το φέρω. Επιθυμώ ότι θα έπαιρναν αυτά τα αξιολάτρευτα κομμάτια εξαρτάται από τη διαχείριση καθώς και τα βάζουν σε μια πολύ πιο χαριτωμένη τσάντα. Πάρτε με το Bloomingdale’s για $ 498.