Η Hermès κάνει ντεμπούτο μινιμαλιστή Birkin

May 5, 2023 By jkret 0

Υπάρχουν λίγα ιερά πράγματα στο σχέδιο τσάντες, αλλά μεταξύ αυτών είναι το Hermès Birkin. Όταν η Hermès αισθάνεται δημιουργική, το εμπορικό σήμα συνήθως κοιτάζει το Kelly για να κάνει τσιμπήματα και να δημιουργήσει νέες εκδόσεις – τεκμηριώσαμε σχεδόν δώδεκα στον οδηγό μας για τα στυλ τσάντα Hermès και αυτό δεν περιλαμβάνει περιορισμένες εκδόσεις. Υπάρχουν πολύ λιγότερα στυλ Birkin, αλλά τώρα, υπάρχει ένα άλλο που πρέπει να προσθέσετε στη λίστα: το Pared-Down Hermès Sellier Birkin 40.

Σύμφωνα με το περιοδικό T, ο διευθυντής σχεδιασμού του Hermès Leather Couli Jobert ξεκίνησε να αποκρύπτει το Birkin κάτω από την ουσιαστική του εμφάνιση, η οποία περιλάμβανε την απώλεια της κλειδαριάς και του κλειδιού, κρύβοντας τη ραφή, εξομαλύνοντας τις άκρες και αφαιρώντας την εσωτερική επένδυση. Η προκύπτουσα τσάντα των 40 εκατοστών έρχεται μόνο σε μαύρο αγελάδα (t δεν καθορίζει το δερμάτινο όνομα Hermès) με υλικό Palladium και θα σας επαναφέρει $ 14.900.

Ο χρόνος αυτού του Birkin είναι τέλειος. Αν και το ενδιαφέρον για τις τσάντες Hermès είναι φαινομενικά ατελείωτο, ο μινιμαλισμός είναι πολύ en vogue για τις σακούλες ημέρας, και κάθε σχέδιο, ακόμη και ένα birkin, διατρέχει τον κίνδυνο να αισθανθεί παλιές ως τάσεις και ροή. Το σπάσιμο του Birkin κάτω από την απλούστερη κατάσταση του όχι μόνο δίνει λάτρεις κάτι για να φτάσουμε και να φωνάζουν, αλλά υπενθυμίζει σε όλους μας ότι η Hermès είναι επιτυχής επειδή το εμπορικό σήμα είναι χτισμένο σε ένα θεμέλιο εξαιρετικού σχεδιασμού και υλικών. Οι τσάντες πολλών εμπορικών σημάτων δεν θα ταιριάζουν επίσης όταν απογυμνώθηκαν στα οστά τους, αλλά η μαγεία του Birkin υπομένει.

[Εικόνα μέσω του περιοδικού T]