Αγαπήστε το ή αφήστε το: Η τσάντα Saint Laurent Sac Cœur

December 24, 2022 By jkret 0

ως μάρκα, η γαλλική ετικέτα κληρονομιάς Saint Laurent είναι από καιρό γνωστή για τα ισχυρά, θηλυκά στυλ του, τα οποία είναι τόσο η σεξουαλική έκκληση όσο και η αίγλη. Το RTW, τα παπούτσια και οι τσάντες της μάρκας έχουν γοητευμένους λάτρεις της μόδας με τις φημισμένες σιλουέτες της, παρέχοντας κομψά κομμάτια που σας φέρνουν από εποχή σε εποχή. Επειδή ο Anthony Vaccarello εντάχθηκε στο εμπορικό σήμα, ο σχεδιαστής έχει τελειώσει με δική του αισθητική, σιγά -σιγά συγχωνεύοντας την προσωπική του κατεύθυνση με εκείνη του προκάτοχού του.

Όταν αφορά τις τσάντες, χρειάστηκαν μερικά χρόνια για να βρει ο Vacarello το Groove, αλλά οι τελευταίες εποχές έχουμε δει κάποιες νέες προσθήκες που είναι ενδιαφέρουσες και κομψές, κάθονται καλά μαζί με τη συλλογή του λογότυπου της μάρκας. Τα δημοφιλή στυλ όπως το Loulou και η Kate παραμένουν αναπόσπαστο κομμάτι της σύνθεσης της μάρκας, αλλά ήταν συναρπαστικό να βλέπουμε τη μετεγκατάσταση της μάρκας σε άλλη κατεύθυνση. Ενδιαφέρουσες νέες μορφές όπως το Le 5 A 7, και το Le Maillon έχουν πιάσει το μάτι μας, και τώρα ρίχνουμε μια ματιά στο πιο πρόσφατο από το Saint Laurent, την τσάντα Sac.

Οι λεπτομέριες

Απλή, αλλά κομψή με μια ιππική αίσθηση και μια vintage vibe, αυτή η τσάντα δεν είναι ακριβώς η αναβίωση της αρχειακής αναβίωσης που περιμέναμε, αλλά είναι σαφώς εμπνευσμένο από τσάντες YSL από τη δεκαετία του ’80 και του ’90.

Διαθέτοντας ένα σώμα καμβά με ένα μαλακό, μοσχάρι-δερμάτινη επένδυση, το patched ysl έμβλημα της τσάντας είναι μια πραγματική ode στο παρελθόν του σπιτιού. Το Sac Cœur έχει ένα κορυφαίο φερμουάρ και ένα ρυθμιζόμενο ιμάντα, έτσι ώστε η τσάντα να μπορεί επίσης να φορεθεί crossbody. Ο λεπτός, στρογγυλεμένος δερμάτινος ιμάντας είναι ένα άλλο νεύμα σε vintage δερμάτινες σακούλες του παρελθόντος. Ένα κλασικό, εύκολο στυλ που είναι δύσκολο να μην αγαπάς, είναι κάτοχος στο βιβλίο μου.

Σας αρέσει πολύ ή θα το αφήσετε;

Τιμή και διαθεσιμότητα

Saint Laurent Monogramme Sac Cœur τσάντα
μέσω του Luisaviaroma

1.150 $