Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Lesportsac Asana Yoga Bag

April 24, 2023 By jkret 0

Είμαι πολύ περισσότερος από τον εαυτό μου πολύ περισσότερο από ένα yoga mat strap, ωστόσο σίγουρα υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι άνθρωποι που χρησιμοποιούν κομψές τσάντες για να σηκώσουν το ιδρωμένο σπίτι τους γιόγκα μετά την τάξη. Μερικές από αυτές τις τσάντες δεν είναι τόσο μοντέρνες, ωστόσο αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης για άλλη μια φορά. Έτσι, όταν εντόπισα αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Lesportsac Asana Yoga, αναρωτήθηκα: “Ό, τι συνέβη στην ηλικία των κομψών τσάντες γιόγκα;” Όπως και η ηλικία του “τσάντα”, εκείνη η ηλικία που δημιούργησε τον κατασκοπευτικό Fendi καθώς και το Chloe Paddington, αυτό έχει φύγει. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μία από τις δύο τσάντες γιόγκα στο Shopbop αυτή τη στιγμή, και οι δύο Lesportsac.

Αλλά είμαι σύμφωνος σε αυτό, αφού ειλικρινά, το υλικό νάιλον με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φαίνεται τόσο ανθεκτικό, σαν να μπορεί να αντέξει σε τσαμπιά. Το Lesportsac Nylon μπορεί να καυχηθεί τόσο πολύ, καταλαβαίνω από την εμπειρία καθώς και από τις κακοποιημένες τσάντες του παρελθόντος, ωστόσο αυτό φαίνεται τόσο φουτουριστικό όσο και σύγχρονο που πραγματικά, τι δεν μπορεί να πάρει; Είναι σαν το Borg από το Star Trek. Εντάξει, ας προσποιούμαστε ότι ποτέ δεν δήλωσα ότι, καθώς μπορείτε να επιστρέψετε στο προσποιούμενο ότι είμαι ένας μοντέρνος ερασιτέχνης, καθώς και επαγγελματίας γιόγκα αντί για έναν γελοίο πορτοφόλι, καθώς και περιστασιακό επαγγελματία γιόγκα.

Πραγματικά τώρα, είμαι μάλλον σύρθηκε σε αυτό το κυλινδρικό πανί. Βλέπετε, τείνω να μου αρέσει το bikram yoga σε ένα ζεστό δωμάτιο, καθώς και αυτό το υλικό θα κρύβει απολύτως την αδυναμία ενός ιδρωμένου χαλιού, ενώ μπορεί να μην το αφήσει να αναπνεύσει. Επιπλέον, μου αρέσει πραγματικά η εμφάνιση του Black Patent- σε αυτό, καθώς και στο Lesportsac Black Patent Little Weekender. Πάρτε με το Shopbop για $ 62.