Τι συμβαίνει στο Chanel: Μια τσάντα φήμης Roundup

May 4, 2023 By jkret 0

ποτέ επειδή ακούσαμε φήμες ότι το κλασικό Chanel Grand Shopping Tote διακόπτεται, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που τα μέλη του Purseforum μας ακούνε από το Chanel τους Οι συνεργάτες πωλήσεων και οι φίλοι στο εμπορικό σήμα. Ενώ δεν καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα (τα εμπορικά σήματα του διαμετρήματος του Chanel τείνουν να μην αξιοποιούν αυτά τα πράγματα με μια αντίδραση μέχρι να είναι καλοί και έτοιμοι), φαίνεται ότι οι αλλαγές που ψιθυρίζουν στο Chanel υπερβαίνουν την πιθανή εξαφάνιση ενός δημοφιλούς tote.

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας, ένα από τα μέλη του φόρουμ μας ξεκίνησε ένα νέο νήμα στο Chanel Subforum για να μιλήσουμε για το τι είχε ακούσει από έναν φίλο στο Chanel Corporate για το Grand Shopping Tote. Σύμφωνα με αυτόν τον φίλο, το GST δεν θα πάει οπουδήποτε, αλλά ακόμη και αυτές οι πληροφορίες αμφισβητούνται, καθώς άλλα μέλη αναδύονται για να μιλήσουν για το τι έχουν πει οι υπάλληλοι της Chanel και η αρχική αφίσα επιστρέφουν για να αναφέρουν ότι ο φίλος της έχει αντιστρεπτή πορεία.

Η συνομιλία για τις αλλαγές πηγαίνει πολύ πέρα ​​από το GST. Η κερδοσκοπία είναι ότι η Chanel πρόκειται να κάνει κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο μεθόδων πληροφορικής, και παρόλο που είναι απλώς εικασίες σε αυτό το σημείο, ένα μεγάλο μέρος του ακούγεται εύλογο για το σημερινό κλίμα της αγοράς. Έχουμε αναλύσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και συλλέξαμε τις σημαντικές λεπτομέρειες για εύκολη κατανάλωση. Προετοιμάστε το απαιτούμενο σιτάρι του αλατιού και στη συνέχεια μαζί μας παρακάτω για να καταλάβετε ακριβώς τι είναι ακριβώς στο κατάστημα για τη γραμμή τσάντας του Chanel.

1. Το Grand Shopping Tote διακόπτεται, ή δεν είναι, ή κλιμακώνουν την παραγωγή ή υπάρχει αύξηση των τιμών.

Αυτό είναι το ερώτημα που μας έβαλε σε αυτή την αναζήτηση για την Chanel Intel και δεν είναι ακόμα διευθετημένη. Υπάρχουν πολλές σχολές σκέψης. Μερικοί άνθρωποι έχουν ειπωθεί ότι η τσάντα δεν θα διακοπεί, αλλά η κατανομή της θα μειωθεί στις ΗΠΑ για να βεβαιωθεί ότι δεν θα γίνει υπερβολική κορεσμένη. Αυτό θα συζητούσε γιατί ορισμένοι συνεργάτες πωλήσεων της Chanel πιστεύουν ότι θα φύγει εξ ολοκλήρου. Μπορεί να μην αποτελεί μέρος των εισερχόμενων παραγγελιών για τα καταστήματά τους. Άλλοι έχουν ειπωθεί ότι η τσάντα εξαλείφεται μόνο στις ΗΠΑ, αλλά θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη σε άλλες αγορές και ένα άλλο υποσύνολο ανθρώπων έχει πει ότι μόνο τα μη εποχιακά χρώματα (όπως το μαύρο και το μπεζ) εξαφανίζονται στις ΗΠΑ και οι εποχιακές αποχρώσεις θα είναι διαθέσιμες.

Μέχρι στιγμής, δεν μπορούμε να φτιάξουμε κεφάλια ή ουρές αυτού, αλλά παρατηρήσαμε ότι το GST είχε εξαφανιστεί από τη σειρά κλασικών της Chanel στην ιστοσελίδα των ΗΠΑ. Αυτό δεν είναι απαραίτητα σημαντικό (ο ιστότοπος Chanel δεν εμφανίζει μια πλήρη λίστα με τσάντες που γίνονται ανά πάσα στιγμή), αλλά υπάρχει ένα προηγούμενο για το Chanel να διακόψει μια δημοφιλής, κλασική τσάντα: το Medallion Tote έπαψε να παρακολουθεί πριν από μερικά χρόνια. Εάν το GST διακοπεί, αυτό δεν σημαίνει ότι η Chanel δεν θα το φέρει πίσω σε λίγα χρόνια όταν η νοσταλγία έχει κατασκευάσει, φυσικά.

Η μόνη φήμη που έχουμε ακούσει για την ημερομηνία κατά την οποία η διακοπή μπορεί να συμβεί είναι γύρω από την εκτόξευση του Cruise 2016, η οποία συμβαίνει το τελευταίο τρίμηνο του 2015.

2. Το πορτοφόλι του Chanel στις τσάντες της αλυσίδας παίρνει ένα επανασχεδιασμό.

Πριν από λίγο καιρό, η Katherine έθεσε ένα πρόβλημα της τσάντας για εσάς και πολλά από εσάς αντανακλούσαν τα ζητήματά της σχετικά με το Chanel WOC: σε σύγκριση με άλλες τσάντες Chanel, ορισμένα μέρη της κατασκευής της αισθάνθηκαν λίγο φθηνά. Από ό, τι έχουν πει τα μέλη μας από το SAS τους, φαίνεται ότι το εμπορικό σήμα θα κάνει κάποιες αλλαγές σε αυτή τη δημοφιλή μικρή τσάντα εισόδου, αν και δεν υπάρχει καμία λέξη για το τι θα μπορούσαν να είναι. (Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει τουλάχιστον ένα μαγνητικό και όχι χειροκίνητο κλείσιμο.)

Άλλα μέλη έχουν αναφέρει πολύ μεγαλύτερη δυσκολία από το κανονικό στην εξεύρεση των WOC που αναζητούν, κάτι που συνήθως συμβαίνει όταν τα παλιά προϊόντα είναι σταδιακά για νέα και θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία για να ενισχύσουν την ιδέα ότι οι νέες τσάντες βρίσκονται στο δρόμο τους. Τουλάχιστον ένα TPFER ειπώθηκε από την Chanel SA της ότι η μάρκα σχεδιάζει να συστήσει την προσφορά των σχετικά οικονομικών WOC, ώστε να μην γίνονται υπερβολικά κορεσμένες στη μαζική αγορά, η οποία είναι σύμφωνη με πολλά από αυτά που είναι η μάρκα Φημολογείται ότι κάνει με το GST, το entry-level tote του Chanel.

3. Η Chanel κλείνει μερικές από τις μπουτίκ του πολυκαταστήματος για να επικεντρωθεί στα αυτόνομα καταστήματα.
Εικόνα μέσω του Bergdorf Goodman

Μάρκες όπως ο Louis Vuitton και η Prada Have υπέφεραν από την πανταχού παρούσα τους σε πρόσφατες εποχές και με τη δημοτικότητα των τσάντες της Chanel, είναι λογικό το εμπορικό σήμα να λαμβάνει μέτρα για να αποφευχθεί η ίδια μοίρα. Η Chanel έχει πωλήσει εδώ και καιρό τις τσάντες του πρακτικά μέσω των δικών του λεωφόρων, αλλά στην αγορά για να ανταγωνιστεί τα εμπορικά σήματα που χονδρικά με πολυτελή πολυκαταστήματα, η Chanel δημιουργεί επίσης μίνι-boutiques σε μέρη όπως ο Neiman Marcus και ο Saks. Στην πολυτελή επιχείρηση, όμως, υπάρχουν τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα στη φυσική προσβασιμότητα.

Μια TPFER στη Βοστώνη αναφέρει ότι η SAS της τόσο στο τοπικό της Bloomingdale όσο και στο Neiman Marcus Stores της είπε ότι θα ήταν οι τοποθεσίες τους για το κατάστημα Chanel-Within-A-STOREΚλείσιμο επειδή η Chanel θέλει να ενθαρρύνει τους πελάτες να ψωνίζουν στις μπουτίκ τους. Συνήθως κινείται όπως αυτό γίνεται επειδή μια μάρκα θέλει να είναι σε θέση να ελέγξει πολύ πιο αποτελεσματικά την εμπειρία των πελατών, την εξυπηρέτηση και την εμπορία, η οποία είναι καλύτερα σύμφωνη με την ιδέα ότι η Chanel θέλει να εγγυηθεί τη μακροζωία του ως προμηθευτές σπάνιων πολυτελείας. Οι πολύ περισσότερες μεταβλητές που μπορεί να ελέγξει μια μάρκα, η πολύ πιο λεπτή συντονισμένη επικοινωνία με τους πελάτες της μπορεί να είναι.

Παρόλο που οι λεπτομέρειες είναι σπάνιες, φαίνεται απίθανο ότι η μάρκα θα κλείσει όλες τις τοποθεσίες τρίτων, όπως εκείνες σε περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από μια πλήρη μπουτίκ μάρκα ή σε αγορές όπως η Νέα Υόρκη, όπου η ζήτηση συνήθως υπερβαίνει την προσφορά, ακόμη και Όταν στοιχειοθετείτε στα φυλάκια του πολυκαταστημάτων. Όπως όλα αυτά, όμως, αυτή είναι μόνο η καλύτερη εικασία μας.

4. Η Chanel μετατοπίζει την εστίασή του μακριά από τις κλασικές τσάντες στην αγορά για να επικεντρωθεί σε πολύ περισσότερο διάδρομο και ειδικά κομμάτια.

Αυτή η φήμη είναι η πιο γενική από αυτές που έχουμε συναντήσει, γι ‘αυτό είναι γιατί περνάει το sniff δοκιμάζει το πιο εύκολο από όλα. Η Chanel έχει χτίσει σιγά-σιγά μια χαλαρή αγορά για εποχιακές τσάντες, κομμάτια διαδρόμου και περιορισμένες εκδόσεις, οι οποίες μπορούν να διατεθούν κάπως αυθαίρετα και εξακολουθούν να πωλούν εύκολα, επειδή οι πελάτες αισθάνονται ότι αγοράζουν κάτι πραγματικά σπάνιο και συλλεκτικό. Αυτό είναι ένα αξιοζήλευτο σημείο για να είναι μέσα, και αυτό σημαίνει ότι η Chanel μπορεί να αποφύγει να γίνει το επόμενο Louis Vuitton.

Η Vuitton είδε τις πωλήσεις της να παρασύρει όταν οι πελάτες υψηλού δολαρίου απενεργοποιήθηκαν από τη μαζική έκκληση των σάκων μονόγραμμα χαμηλότερου κόστους και παρόλο που η μάρκα κάνει μια αξιοθαύμαστη δουλειά που διέρχεται από το πλοίο καθώς μιλάμε, είναι μια θέση που αποφεύγεται καλύτερα αν δυνατόν. Επειδή η Chanel δεν χρειάζεται να βασίζεται στις πωλήσεις τσάντες εισόδου για να διατηρήσει τον εαυτό τους στη ζωή, είναι έξυπνο να τραβήξουμε λίγο σε μεγάλους πωλητές όπως το κλασικό πτερύγιο και οι τσάντες νεαρών αγοριών στην αγορά για να διατηρήσουν μια αίσθηση έλλειψης και αποκλειστικότητας.

Στη μόδα, είναι το βέλτιστο να έχετε πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον των καταναλωτών από ό, τι έχετε το προϊόν για να το ικανοποιήσετε και αυτό είναι που όλες αυτές οι φήμες βράζουν: η Chanel λαμβάνει τα λεπτές βήματα που απαιτούνται για να εξασφαλιστεί η δομική ακεραιότητα της επιχείρησης αξεσουάρ της μάρκας, τα οποία είναι δικά του οικονομικό ψωμί και βούτυρο.

Θα θέλαμε να επαναλάβουμε, φυσικά, ότι αυτές είναι απλώς φήμες που δεν μπορούσαμε να επιβεβαιώσουμε, αλλά αυτό ήταν εκπληκτικά επίμονο μεταξύ των μελών του φόρουμ μας, πολλοί από τους οποίους έχουν στενές εργασιακές σχέσεις με το προσωπικό στις τοπικές μπουτίκ τους. Παρόλο που ίσως δεν γίνονται πραγματικότητα, αξίζει να εξεταστούν σίγουρα καθώς κάνετε τις αποφάσεις σας για ψώνια Chanel τους επόμενους μήνες.