Το “Sheltering in Place” με το Hermès

December 8, 2022 By jkret 0

κατά τη διάρκεια αυτού του κόσμου πανδημία που μας κρατάει όλους φυσικά μακριά ο ένας από τον άλλον, η αίσθηση της ανίχνευσης σε μια γειτονιά δεν ήταν ποτέ πολύ πιο σημαντική. Επειδή η ίδρυσή του πριν από 15 χρόνια, το Purseforum ήταν μια από τις πιο περήφανες προσπάθειές μου. Η γειτονιά είναι ένα καταφύγιο χωρίς κίνδυνο για ανθρώπους που τους αρέσουν οι τσάντες σχεδιαστών, μια τοποθεσία για τους άλλους να ανακαλύψουν καλούς φίλους σε περιόδους ανάγκης, καθώς και μια ευπρόσδεκτη απόσπαση της προσοχής για τη χαοτική και αγχωτική μας καθημερινή ζωή. Έχω βρεθεί στο φόρουμ επειδή το VLAD καθώς και εγώ μόλις χρονολογούσα καθώς και την έναρξη της επιχείρησής μας, στην αλληλεπίδρασή μας καθώς και στον γάμο, στα παιδιά μας. Είμαστε μέρος των συναντήσεων στη Νέα Υόρκη καθώς και στο Λας Βέγκας, ικανοποιημένα άλλα μέλη σε όλο τον κόσμο, καθώς και έχω κάνει φίλους δια βίου.

Σε μια εποχή όπου τόσο πολυάριθμες αισθάνονται αβοήθητοι, είναι μια γειτονιά όπως το purseforum που αισθάνεται χωρίς κινδύνους καθώς και οικείο, όπου και οι άλλοι μπορείτε ακόμα να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας αν σας επιτρέπει να απομακρύνετε τα πράγματα αν ακόμη και για Μια στιγμή, ή ακόμα και να συνομιλήσετε για το τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα.

Ένα από τα προτιμώμενα νήματα που συμβαίνουν στο Purseforum Best τώρα είναι το “Sheltering in Place” με το Hermès. Αυτό το νήμα είναι φανταστικό, καθώς επιτρέπει στα άτομα να μοιράζονται τις αγαπημένες τσάντες τους, ενώ συμμορφώνονται με τις παραγγελίες να παραμείνουν μέσα για να βοηθήσουν να σταματήσουν την εξάπλωση αυτής της πανδημίας. Είναι ανοιχτόχρωμο, διασκεδαστικό, καθώς και αρκετά να κοιτάξουμε. Καλύτερα τώρα, απαιτούμε λίγο περισσότερο από αυτό. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις προτιμώμενες εικόνες μας που μοιράζονται σε ένα από τα καλύτερα νήματα στο φόρουμ καλύτερα τώρα!

Το Bluerosespf δημοσίευσε την Lindy με θέα.

Pipet83 Δημοσιεύθηκε Μοιραστείτε αυτή τη συλλογή περιορισμένης έκδοσης, είναι παράλογο!

Η Hillychristie δημοσίευσε τα όμορφα βραχιόλια της μαζί με μερικά φρέσκα ασβέστη από τον κήπο της.

Η Lanit δημοσίευσε το βιβλίο της Leila Menchari καθώς και το Exenkimono Serape, ενώ εξακολουθεί να προσπαθεί να απολαύσει την καλύτερη άνοιξη.

Η JP23 δημοσίευσε τον βοηθό της Hermès Twilly Tying!

Ο Genie27 δημοσίευσε αυτό το πολύ αξιολάτρευτο πρωινό.

Orange You Letured Abg12 δημοσίευσαν το πορτοκαλί H καθώς και το Crevette Birkins; Είμαι!

Είμαι ακόμα chuckling σε αυτό το αστείο “κέτσαπ καθώς και moutarde” ζευγάρι!

Το Ivy1026 δημοσίευσε την στρουθοκάμηλο της Hermès Kelly να πάρει κάποια βιταμίνη D.

Η κ .z δημοσίευσε αυτή τη φανταστική γοητεία του Blue Sapphire καθώς και το αξιαγάπητο κουτάβι της!

Η Ladysarah δημοσίευσε το πολύ αξιολάτρευτο τσάι της!

Τι γίνεται με αυτό το ροζ τρίο από το BKC; Περιλαμβάνει αυξημένη Scherazade Kelly Pochette, αυξημένη εξαίρεση C18 καθώς και αυξημένο κραγιόν OPLI.

Θα τελειώσουμε με αυτό το Birkin 25 Prunior Nilo GHW Stunner Aisham μοιράστηκε – wow.