Παρουσιάζοντας: Τσάντες πουλιών

December 17, 2022 By jkret 0

Πολλές από τις δερμάτινες τσάντες μου προέρχονται από τεράστιες ετικέτες σχεδιαστών. Ωστόσο, όταν ψάχνω για ένα εξωτικό, μου αρέσει να στρέφομαι σε νέους σχεδιαστές. Είναι σε θέση να μας φέρουν τα exotics που εμείς επιθυμούμε με ένα ειδικό άγγιγμα. Ο Sari Brown, ιδιοκτήτης του Lux Couture, με εισάγει συνεχώς σε νέους σχεδιαστές που δουλεύουν με exotics. Μου είπε πρόσφατα για μια μεγάλη εταιρεία, τσάντες πουλιών, που προσφέρει κομψή και εύκολα φορετή στρουθοκαμήλου, δέρμα φιδιού και δερμάτινες τσάντες αρνιού. Αφού εξέτασε αυτή τη νέα εταιρεία, ερωτεύτηκα. Η Liz Carey είναι ο σχεδιαστής πίσω από τις τσάντες πουλιών και έχει ζήσει μια ζωή που θα διαβάσετε σε ένα μοντέρνο περιοδικό.

Αφήνοντας τα Cornfields του Οχάιο στις 17, η καριέρα του Liz ξεκίνησε ως μοντέλο, σκοντάφτοντας το διάδρομο για τους Armani, Versace και Alexander McQueen. Μέχρι 19 ήταν παντρεμένη και πέρασε τα επόμενα επτά χρόνια που ζούσε στο Λονδίνο ως σύζυγος Rock n ‘Roll στο συγκρότημα Oasis. Όταν επέστρεψε στις Η.Π.Α. μετά το διαζύγιό της, η Liz εγγράφηκε στη Σχολή Σχεδιασμού OTIS στο Λος Άντζελες και ταυτόχρονα ακολούθησε μια καριέρα στην κωμωδία, ενώνει τα φημισμένα εδάφη κωμωδίας του LA. Η Liz άρπαξε τους ρόλους στις κωμωδίες “Starsky & Hutch”, “Spanglish” και “The 40-year-yeand Virgin”, και επίσης κατέστρεψε στο “The Late Late Show με τον Craig Ferguson”. Ενώ περιμένει την παραγωγή να ξεκινήσει στο “The Show Biz Show, με τον David Spade”, χτυπήθηκε από τον ηθοποιό Jake Weber, έναν άλλο Brit. Έχουν περάσει τα τελευταία δύο χρόνια αυξάνοντας τον γιο τους, Waylon, στο Malibu.

Ostrich Lady, $ 1955 (χρώματα: Bordeux, Slate, Cognac, Black). Ostrich Lil Lady, $ 1610 (χρώματα: Emerald Green, Bordeaux, Ναυτικό, Royal Blue, Black).

Οι τσάντες της λέγεται ότι προσανατολίζονται προς τους “πλούσιους χίπις”. Οι τσάντες έρχονται σε όμορφα χρώματα των δέρματος και τα σχήματα είναι εύκολο να ερωτευτούν. Το αγαπημένο μου είναι η κυρία και η Lil Lady. Αυτή η τσάντα μπορεί να φορεθεί ως αγγελιοφόρος ή απλά να πετάξει στο χέρι σας όταν είστε εν κινήσει. Αυτή η τσάντα είναι ακόμα πιο εκπληκτική στην εξωτική και έχει ήδη συγκεντρώσει μια διασημότητα που ακολούθησε, συμπεριλαμβανομένων Cameron Diaz, Ashley Olsen και Naomi Watts (προστέθηκε σύντομα στον κατάλογο θα είμαι εγώ επειδή είμαι ερωτευμένος! Με αυτή την τσάντα). Τα συμπλέγματα είναι υπέροχα επίσης, ειδικά ο υπερβολικά μεγέθους συμπλέκτης μιας νύχτας. Αυτός ο συμπλέκτης είναι διαθέσιμος σε αρνί, στρουθοκαμήλου και δέρμα φιδιού. Το Lux Couture θα μεταφέρει αυτό το συμπλέκτη και θα σας ενημερώσω όλοι μόλις το έχει σε απόθεμα!

Lamb One Night Stand, $ 748 (χρώματα: καφέ, μαύρο, κονιάκ)

Snakeskin Corset συμπλέκτη, $ 667 (χρώματα κίτρινο, σοκολάτα, μεταλλικό θαλάσσιο μπλε, κόκκινο, λευκό μοτίβο, μαύρο).

Πηγαίνετε σε τσάντες πουλιών για να δείτε περισσότερα από εκεί αξιοσημείωτες τσάντες! Θα σας φέρουμε περισσότερες πληροφορίες από αυτόν τον σχεδιαστή στο μέλλον.