Τύπος: Kelly Girls

May 19, 2023 By jkret 0

Ενώ ο ιστότοπός μας διαβάζει “ρηχά εμμονή που ενθαρρύνεται έντονα”, υπάρχουν τόσα πολλά περισσότερα για τους ανθρώπους του blog του πορτοφολιού και του φόρουμ πορτοφολιών. Με πάνω από 68.000 εγγεγραμμένα μέλη, το φόρουμ πορτοφολιών είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πολλές ενεργές κοινότητες στο διαδίκτυο. Φωλιασμένο στο τεράστιο φόρουμ είναι υπο-τρόφιμα σε υπο-αρχεία των μελών. Αυτά τα μέλη έχουν συγκεντρωθεί λόγω του πάθους τους για τις τσάντες, αλλά στο τέλος έχουν διαμορφωθεί πολύ περισσότερο. Πολλοί έχουν συναντήσει άλλους και γίνονται σπουδαίοι φίλοι, ενώ οι ομάδες μελών απολαμβάνουν τη συνάντηση μέχρι να ψωνίσουν και να φάνε. Την περασμένη άνοιξη μια ομάδα των μελών του Hermes έκανε ακριβώς αυτό, με αποτέλεσμα ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο και ένα χαρακτηριστικό στους New York Times. Η Christine Muhlke από τους New York Times συναντήθηκε με τις κυρίες Hermes για να δει λίγο στον κόσμο τους. Χθες σε ένα ειδικό τμήμα στυλ του NYT ήταν μια δελεαστική θέση για μερικές από τις γυναίκες πίσω από την ομάδα Hermes. Για μια διασκέδαση διαβάστε για το απίστευτο φόρουμ Hermes, παρακαλούμε δείτε τη θέση στο NYT!

Ειδικές ευχαριστίες σε όλες τις κυρίες που συμμετείχαν και η Christine για την παρουσίαση των εκπληκτικών μελών του φόρουμ μας!

Είναι απίστευτο τα κορίτσια που μπορείτε να συναντήσετε στο Διαδίκτυο. Είναι μια δημοκρατία που συγκεντρώνει συλλέκτες, φετιχιστές και καθημερινούς εραστές από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν τις γνώσεις τους, για παράδειγμα, Meerkats ή Churchill. Τώρα, ακόμη και οι λάτρεις των πολύ ακριβών τσάντες του κόσμου.

Το PurseBlog.com είναι ένας ιστότοπος δύο ετών, του οποίου τα 58.000 μέλη του φόρουμ συνομιλούν για τους Marc, Louis, Jimmy et al. Το site είναι πολύ ελίτ φόρουμ είναι, φυσικά, το Hermã¨s, όπου οι γυναίκες με λαβές όπως το H_ADDICT και το Birkiness μετά τις πιο πρόσφατες αγορές τους, ραψωμένες πάνω από τους σάκους των ονείρων τους και πηγαίνουν σε τόσα λεπτομέρειες για το δέρμα και το υλικό που νομίζατε ότι ήταν Ένας ιστότοπος Dungeons & Dragons.

Διαβάστε το υπόλοιπο της θέσης μετά το άλμα!

“Το Cyclamen έρχεται μόνο στο Epsom και το Chã¨vre”, αναφέρει μια κανονική θέση, “και δεν υπάρχουν Chã¨vre Evelynes”.

Υπάρχει επίσης ένα στοιχείο σε πραγματικό χρόνο στην κοινότητα, όπως οι New Yorkers που χτύπησαν το κατάστημα Madison Avenue κάθε Παρασκευή. Η ομάδα που πήγε στο Λας Βέγκας, τραπεζαρία σε εστιατόρια όπως ο κήπος της Ελιάς για να εξοικονομήσει χρήματα για τον υψηλότερο κοινό σκοπό τους. και το ασιατικό contingent που συναντήθηκαν στη Σιγκαπούρη.

Κατά τη διάρκεια ενός νωρίς το Σαββατοκύριακο της άνοιξης, σχεδόν 30 από τους πιστούς συγκλόνισαν στο Μανχάταν για να βάλουν ένα πρόσωπο στο Avatar. Αλλά πρώτα αγόρασαν “μερικά μέλη που αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον από τα πορτοφόλια τους. (“Ήξερα ότι ήταν η Lindy σας!”) Οι Perky Blond Southerners κολλήθηκαν μαζί, όπως και οι γυναίκες με μαύρο χρώμα, ενώ οι ντόπιοι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν να φτιάξουν τις σχέσεις τους με τους βοηθούς του S.A. ή των πωλήσεων, τα αληθινά κλειδιά για το Βασίλειο. (Οι τακτικοί του φόρουμ έχουν πειράξει από την S.A. μετά τη δημοσίευση των αγορών τους, θυμώνοντας τους Have-Nots.)

Μετά το καθαρισμό του καταστήματος, οι Socal και Traceyd αναβλήθηκαν στο La Goulue για την Champagne. (Από την αμηχανία, όλες οι γυναίκες που ερωτήθηκαν ζήτησαν να χρησιμοποιηθούν μόνο τα ονόματα των οθόνης τους.)

“Συναντηθήκαμε στο δωμάτιο Chloà ©”, δήλωσε ο Socal, μια ελκυστική μελαχρινή 30-κάτι σε τζιν, τακούνια, ένα προσαρμοσμένο σακάκι και ένα βραχιόλι Collier de Chien “ή C.D.C., όπως οι κυρίες το αναφέρονται. Το Traceyd, ένα άψογα διατηρούσε την Άνω Ανατολική πλευρά Boho με μια γεύση για εθνοτικά κοσμήματα, είχε δημοσιεύσει: “Πρέπει να δώσω το 16χρονο μου ένα paddy;”

Όπως και άλλοι στο φόρουμ, η Traceyd είχε διαπραγματευτεί μέχρι την Hermã¨s, που πωλούσε τις 50 τσάντες “IT” για να επικεντρωθεί στο Birkins, οι οποίες ξεκινούν από 7.000 δολάρια: «Σκέφτηκα αν είχα ένα Birkin, αυτό είναι το μόνο που χρειαζόμουν. Αλλά δεν ήταν. “Τώρα έχει τρία Birkins, καθώς και οκτώ άλλα στυλ. Αλλά, πρόσθεσε, η Hermã¨s την έκανε πολύ πιο επιλεκτική: “Έχω πάρει λιγότερα χάλια σε άλλες περιοχές της ζωής μου”.

Αν και δεν είχαν συναντήσει ποτέ το F2F, ήξεραν πολλά για το ένα το άλλο, ενθαρρυντικά από νήματα όπως “δεν έχετε ποτέ καιρό για τίποτα άλλο;”

“Οι άνθρωποι στο blog πιστεύουν ότι τα κορίτσια Hermã¨s είναι τα πιο σνομπ”, δήλωσε ο Socal. Και ενώ αναγνώρισε ότι το δημογραφικό Hermès είναι παλαιότερος και πολύ πιο μορφωμένος, ισχυρίστηκε ότι δεν είναι μια δέσμη “κοριτσιών εμπιστοσύνης”, απλώς ισχυρές γυναίκες που τυχαίνει να έχουν φετίχ.

Ζήτησα από την Socal τι κάνει. «Είμαι καθηγητής ψυχολογίας», είπε με γέλιο.

Και το Traceyd είναι ένας επιτυχημένος σεναριογράφος. Συνενώθηκαν με έναν αναισθησιολόγο, έναν χειρούργο, έναν φαρμακοποιό, έναν δικηγόρο, έναν σύμβουλο εταιρικής διαχείρισης κινδύνου, έναν άλλο ψυχολόγο και έναν σχεδιαστή από την Αυστραλία το επόμενο βράδυ, σε ένα σπίτι της Άνω Ανατολικής πλευράς. Δεν ήταν όλα τυλιγμένα σε κασκόλ και βραχιόλια σμάλτου. Κάποιος φορούσε ιδρώτα. Στην πραγματικότητα, τα πολύ περισσότερα που μίλησαν, τα πολύ περισσότερα έγιναν σαφές ότι ήταν συλλέκτες, όχι Shopaholics “” μια άλλη τρύπα κουνελιού εντελώς.

“Αυτό είναι ένα 28 στο Noisette!”, Είπε ένας, ελέγχοντας ένα kelly από όλο το δωμάτιο.

“Είναι Havane, όχι μαύρο!”, Είπε ένας άλλος, δείχνοντας το C.D.C. “Ταιριάζει με το eBã¨ne massai!”

Αλλά σύντομα οι συνομιλίες τους βασίστηκαν στην εργασία, τη γονική μέριμνα, τα χόμπι, τον πόλεμο.

“Είναι πέρα ​​από τις τσάντες”, δήλωσε το ShopMom411, ένα Berkeleyite των οποίων τα άρθρα είναι Gένα μαζί με το απόσπασμα Epictetus “Γνωρίστε, πρώτα, ποιοι είστε? Και στη συνέχεια κοσμήθηκε ανάλογα. “Πρόσθεσε,” Αυτή η ομάδα έχει ανοίξει τον κόσμο μου με τρόπο που τίποτα άλλο δεν έχει ποτέ “.

Κάποιος φώναξε: “Η Heather παίρνει ένα διαζύγιο. Τι μαντήλι πρέπει να την πάρουμε; ”

Για αυτή την αδελφότητα, η οποία σχεδιάζει ένα προσκύνημα στο Παρίσι το ’08, τα πορτοφόλια τους ξεπερνούν την κατάσταση. “Είναι ένας τρόπος ζωής”, εξήγησε η Ninja Sue, η οποία πήρε την 12η τσάντα εκείνη την ημέρα.

Το ShopMom411 είπε: “Είδαμε όλες αυτές τις γυναίκες με τον Birkins στο Madison και δεν νομίζω ότι κανένα από αυτά εκτιμά τι έχουν.” Η συμμορία έσκυψε με δυσπιστία. “Μερικοί από εμάς έχουν πολύ περισσότερες τσάντες από τους πραγματικά εύπορους ανθρώπους”, είπε. “Είμαστε απλώς μέσες κυρίες με πάθος.”

Άρθρο μέσω των New York Times