Αγαπήστε το ή αφήστε το: το Louis Vuitton Millefeuille Tote

May 21, 2023 By jkret 0

ως τακτικοί αναγνώστες του PurseBlog έχουν παρατηρήσει πιθανώς, έχω αγαπήσει κυρίως το έργο του Louis Vuitton τις τελευταίες εποχές. Ο σχεδιαστής Nicolas Ghesquiere έχει πραγματικά χτυπήσει το βήμα του με το εμπορικό σήμα, και ειδικότερα, ο τρόπος με τον οποίο το τμήμα αξεσουάρ του συνδυάζει το κλασικό LV Monogram Fabric με πολύχρωμα δερμάτινα σε καθαρή επένδυση, σύγχρονα σχέδια έχει κάνει ένα από τα παλαιότερα εικονίδια του πολυτελούς κόσμου να αισθάνονται πάλι φρέσκα. Και είμαι μακριά από τον μόνο που εντυπωσιάστηκε: οι τσάντες Vuitton βγαίνουν από το απόθεμα αριστερά και δεξιά. Εισαγάγετε το Louis Vuitton Millefeuille Tote, το σημερινό νέο σχέδιο για να χρησιμοποιήσετε την τεχνική μονόγραμμα και-δερμάτινου που κερδίζει τόσο πολλούς οπαδούς.

Το όνομα του Millefeuille δανείζεται από ένα δημοφιλές γαλλικό επιδόρπιο που χρησιμοποιεί τρία στρώματα ζύμης για να σχηματίσει τη δομή του και κατάλληλα η τσάντα με το ίδιο όνομα χρησιμοποιεί τρία κύρια διαμερίσματα για το. Τα μπροστινά και τα πίσω διαμερίσματα είναι γραμμή σε αντίθεση με χρώματα μικροϊνών με μονόγραμμα καμβά εξωτερικών χώρων, ενώ το κεντρικό διαμέρισμα είναι σε ένα τρίτο χρώμα του δέρματος μοσχαριών. Τα εξωτερικά διαμερίσματα είναι κυρίως ανοιχτά στην κορυφή (το μπροστινό μέρος κλείνει με ένα turnlock που σπρώχνει στο εξωτερικό του Tote), ενώ το μεσαίο τμήμα είναι σφραγισμένο με διπλό φερμουάρ.

Η παρουσία των τριών ξεχωριστών διαμερισμάτων είναι το κύριο χαρακτηριστικό σχεδιασμού του Millefeuille – οι δύο εξωτερικές σακούλες έχουν διαφορετικό χρώμα από δέρμα στις αντίθετες πλευρές τους για να τους βοηθήσουν να τους κάνουν ακόμη πιο οπτικά διακριτά και η τσάντα δεν συγκεντρώνεται στο κάτω μέρος μέσα έναν εξωτερικά εμφανή τρόπο. Από την πλευρά, το Millefeuille μοιάζει λίγο σαν την έκδοση του γραφείου ενός τρίτου Céline.

Για μένα, αυτό είναι όπου ο σχεδιασμός αρχίζει να γίνεται περίεργο. Υπάρχουν τόσο πολλά αντίθετα χρώματα και διαμερίσματα που το millefeuille αισθάνεται λίγο οπτικά αποδιοργανωμένο και μη επεξεργασμένο για μένα και τα ανοιχτά διαμερίσματα δίνουν στο tote μια ημιτελής αίσθηση που δεν δουλεύει αρκετά σε μια τσάντα με περίπλοκη δομή. Δεν είμαι επίσης απολύτως σίγουρος πως θα λειτουργήσει το μπροστινό κλείσιμο. Το turnlock έρχεται μέσα από το μπροστινό μέρος χωρίς το ροζ δερμάτινο περίβλημα, το οποίο φαίνεται να χρησιμοποιεί μια μικρή λωρίδα από δέρμα για να βρόχο μέσα από την κλειδαριά. Αν συμβαίνει αυτό, φαίνεται ότι η τσάντα μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική για να μπείτε και να βγείτε από, αν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το μπροστινό τρίτο της δομής της.

Με άλλους τρόπους, όμως, η τσάντα παίρνει υψηλά σημάδια. Τα τρία μεγάλα διαμερίσματα της προσφέρονται για άφθονη αποθήκευση και οργάνωση, και το προαιρετικό (και πάλι, αντίθετο) φέρει ιμάντας το καθιστά μια ευπροσάρμοστη μεταφορά. Η τσάντα έρχεται σήμερα σε δύο εκδόσεις -κόκκινες και ροζ. Τόσο το λιανικό εμπόριο για τιμή των 2.960 δολαρίων, και οι δύο είναι επί του παρόντος σε απόθεμα στην ιστοσελίδα του Louis Vuitton.

Για μένα, αυτή η τσάντα είναι ένα πέρασμα, αλλά θα μπορούσα να δω ότι αγαπούσε οι άλλοι – θέλουμε να μάθουμε αν θα το αγαπήσατε ή θα το αφήσετε στα σχόλια.

Louis Vuitton Millefeuille Tote
2,960 $ μέσω του Louis Vuitton

Louis Vuitton Millefeuille Tote
2,960 $ μέσω του Louis Vuitton