Έχουν τελειώσει τα σακίδια;

May 22, 2023 By jkret 0

Πίσω το 2014, τα σακίδια ξεκίνησαν όταν άρχισαν να πλημμυρίζουν τα καταστήματα, αναδύονταν στις συλλογές ακόμη και των πιο υπερβολικών εμπορικών σημάτων σχεδιαστών. Παρόλο που οι άνθρωποι έσπευσαν να διακηρύξουν ότι τα σακίδια ήταν πολύ νεαρά για να είναι πολυτελή, η τάση εξακολουθούσε να απογειώνεται, ενδεχομένως σε μεγάλο βαθμό λόγω των πιο βασικών επιπέδων -πρακτικότητας. Είναι χέρια-ελεύθερα, συνήθως ελαφριά και συχνά μεταξύ των λιγότερο δαπανηρών επιλογών στη σύνθεση της τσάντας ενός σχεδιαστή. Μπορούν τυπικά να φέρουν πολλά, συχνά εύκολα πολύ περισσότερο από μια τσάντα crossbody, και σε λειτουργικό επίπεδο, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί έχουν υποστεί σακίδια.

Ωστόσο, η δημοτικότητά τους φαίνεται να έχει τελικά εξασθενήσει και έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια θεωρώντας ότι τους καλύψαμε από την προοπτική της τάσης. Αντίθετα, διερευνήσαμε επίσης τους λόγους για τους οποίους πολλοί διαφωνούν θεμελιωδώς με τη μεταφορά ενός σάκου στην πλάτη τους. Τούτου λεχθέντος, από μια άποψη υψηλής μόδας, φέτος φαίνεται να είναι η χρονιά που το σακίδιο είναι επίσημα “πάνω”. Η κύλιση μέσω μερικών από τους αγαπημένους μας προορισμούς ηλεκτρονικών αγορών, όπως το Net-A-Porter, η Mytheresa και η Moda Operandi αποδεικνύουν αυτό το αληθινό. Η επιλογή των σακιδίων είναι πολύ μικρότερη από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια και επιπλέον, οι σιλουέτες που είναι διαθέσιμες είναι πολύ πιο χρηστικές και λιγότερο μόδα προς τα εμπρός από ό, τι έχουμε δει τις τελευταίες εποχές.

Ο θάνατος του σακιδίου μπορεί να αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό λόγω του γεγονότος ότι οι καταναλωτές έχουν περάσει πάνω από ένα χρόνο κυρίως στα σπίτια τους, γεγονός που αναιρεί την ανάγκη για ένα μεγάλο σάκο που υποδεικνύεται να στεγάσει όλα όσα θα χρειαστείτε για μια ολόκληρη μέρα. Επιπλέον, με τη μικροσκοπική τάση της τσάντας, πολλοί λάτρεις της τσάντας μεταφέρουν όλο και λιγότερο γενικά όπως είναι, κάνοντας ένα σακίδιο να αισθάνεται παρωχημένο. Δεδομένου του έτους που είχαμε, η μειωμένη δημοτικότητα ενός μαθήτρου Carryall φαίνεται σχεδόν αναπόφευκτη, αλλά πρέπει να ρωτήσουμε: είναι πραγματικά σακίδια; Πιστεύετε ότι ο κόσμος ανοίγει πίσω το σακίδιο θα κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή;