Louis Vuitton Bandeaus

April 9, 2023 By jkret 0

Αυτό το ευχάριστο μικρό αξεσουάρ είναι τόσο εκπληκτικά ευπροσάρμοστο που επέλεξα να αφιερώσω την Τρίτη της εβδομάδας με το blog Twiggers για να μοιραστώ μερικά πρόσφατα κυκλοφόρησε Louis Vuitton Bandeaus, αλλά και να μοιραστώ μαζί σας την ποικιλία των τρόπων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το απίστευτο bandeau θα έπρεπε να είναι ένα βασικό στη συλλογή Louis Vuitton κάθε κοριτσιού. Είναι σχετικά φθηνό και μπορεί να ντύσει ακόμη και το πιο ήπιο ρούχο ή τσάντα. Το Bandeaus απελευθερώνεται συνήθως καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, σε διάφορες χρονικές στιγμές κάθε σεζόν. Σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται ότι ένα νέο απελευθερώνεται κάθε μήνα! Το Bandeaus συνήθως παράγεται είτε σε 100% βαμβακερό υλικό είτε σε 100% μετάξι. Το Bandeaus μετρά περίπου 42-48 “μήκος x 3” ευρύ και μπορεί να αγοραστεί για μόλις $ 120.

Οι πολλές πρόσφατες κυκλοφορίες του Bandeaus είναι το Louis Vuitton Sweet Flowers Bandeau που αποτελείται από ένα συμπαγές φόντο (επιλογή τριαντάφυλλου, μπλε, κόκκινου) πάνω στο οποίο εμφανίζονται διάφορα σύμβολα Louis Vuitton. Ένα άλλο διασκεδαστικό bandeau που κυκλοφόρησε πρόσφατα είναι το Louis Vuitton Denim Bandeau. Απελευθερώθηκε για να γιορτάσει το νέο μαύρο denim, αυτό το Bandeau είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα (καφέ, μπλε, μαύρο, ροζ) και αποτελείται από το λογότυπο Monogram Louis Vuitton με χρυσές χρωματισμένες προθέσεις.

Έτσι, τώρα που είστε ερωτευμένοι με ένα από αυτά τα νέα bandeaus, εξακολουθεί να παραμένει το ερώτημα ως προς το τι μπορείτε να τελειώσετε με αυτό το χαριτωμένο μικρό πράγμα. Λοιπόν, για αρχάριους, μπορείτε να το συνδέσετε γύρω από το λαιμό σας για να φορέσετε ως μαντήλι. Μπορείτε να το συνδέσετε στα μαλλιά σας για να φορέσετε ως κεφαλόδεσμο ή να το συνδέσετε γύρω από την αλογοουρά σας. Μερικά κορίτσια θα χρησιμοποιήσουν το Bandeau ως ζώνη. Ή οι πραγματικά περιπετειώδεις θα το τυλίξουν γύρω από τον καρπό τους! Μπορείτε επίσης να τυλίξετε το Bandeaus γύρω από τις λαβές σας για να προστατεύσετε το όμορφο Louis Vuitton Vachetta από τα στοιχεία. Ή συνδέστε το σε ένα τόξο γύρω από μια λαβή! Δεν υπάρχει καλύτερος και λάθος τρόπος για να φορέσετε το Bandeau!

Μήπως μπάντες; Εάν ναι, μοιραστείτε μερικές φωτογραφίες μαζί μας!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αγοράσετε ένα Bandeau, επισκεφτείτε την αποκλειστική μπουτίκ Louis Vuitton της Eluxury ή καλέστε: 1-866-Vuitton