Purseforum Roundup – 3 Απριλίου

November 15, 2022 By jkret 0

Γεια σου όλα! Ελπίζω όλοι να κρέμονται εντάξει, καθώς και να μείνουν σπίτι καθώς και ασφαλείς. Καταλαβαίνω ότι πολλοί από εσάς είναι επίσης χαριτωμένοι κάτω, καθώς πιθανότατα να ανακαλύψετε δύσκολο να επικεντρωθείτε στα καθημερινά σας καθήκοντα. Επί του παρόντος, τραγουδάω σημαντικά μαζί με τους Smiths “Καταλαβαίνω ότι έχει τελειώσει”, ενώ πληκτρολογούμε αυτό όσο προσπαθούμε να μείνουμε σε καλό δρόμο. Με κάποιο τρόπο αυτό βοηθά, καθώς και είμαι βέβαιος ότι οι γείτονες το εκτιμούν πραγματικά. Ωστόσο, ο μηχανισμός αντιμετώπισης, είμαι εδώ σήμερα για να δοκιμάσω, καθώς και να σας προμηθεύσω με κάποια στιγμιαία ανακούφιση: ένα ακόμη TPF στρογγυλοποιείται. Για όσους από εσάς είστε νέοι, αυτές οι φωτογραφίες roundups λειτουργούν φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε νήματα στο PurseForum από τα εξαιρετικά δικά μας μέλη.

Σήμερα αποφάσισα να ξεκινήσω στη Bottega Veneta καθώς και να διαπιστώσω ότι έχουν ξεκινήσει ένα νήμα “BV at Home”! Όχι μόνο μου αρέσει αυτή η τσάντα, ωστόσο, μου αρέσει αυτή η “Home Expressed Hour” που το μέλος μας NIBB μοιράστηκε.

Στη συνέχεια σταμάτησα στο Louis Vuitton καθώς και να συναντηθώ με το νήμα “Πώς φτιάξατε το νήμα Pochette Metis”, όπου έπεσα όπως με το combo του μέλους Andream99! Αγαπώντας τα vintage vibes αυτού του σετ!

Μιλώντας για το Retro, ακριβώς πόσο φανταστικό είναι το Constance καθώς και το ζευγάρι μαντήλι που το μέλος JA_UK δημοσίευσε στο νήμα “Hermes Bags ~ Best Match ~ Hermes Scarves/Shawls”. Με αυτόν τον συνδυασμό απίστευτα της δεκαετίας του ’70 μπορείτε να φτιάξετε πολύ το δικό σας ηλιοφάνεια.

Εντάξει, το χιούμορ μου με ένα πολύ περισσότερο ταξίδι στο Vintage Wave, αφού το μέλος VintageGucciguy δημοσίευσε μερικά κομμάτια από τη συλλογή του στο νήμα “Gucci Vintage Information” καθώς με άφησαν ουρλιάζοντας! Ακριβώς εδώ ήταν ένα από τα αγαπημένα μου:

Δεν νιώθω καλά? Ήμουν επάνω μέχρι που είδα Chicgirl616 βρέφη πτερύγιο στο “Φωτογραφίες των Chanels σε δράση …” νήμα. σαν αυτό το μπλε μωρό!

Τελευταίο όμως ελάχιστο μέλος Cilifene μας εξυπηρετούσε αυτό το απίστευτο combo στο “Come Moin στο 50-ish-plus club”. Όπως ακριβώς πώς τα έγγραφα έφεραν αυτό το παραδοσιακό πτερύγιο Chanel, παρέχοντάς μας μερικούς σοβαρούς στόχους στυλ.

Το Megs ξεκίνησε ένα ολόκληρο subforum με τίτλο Sheltering σε τοποθεσία όπου μπορείτε να ανακαλύψετε ένα νήμα σε ανθρώπους που κουβεντιάζουν για το Covid-19, Little Services για να βοηθήσουν, άλλα TPFers προτιμώμενα νήματα, καθώς και περισσότερα.

Αυτό είναι ένα περιτύλιγμα για αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, αν είστε ακόμα σε απαίτηση για μια απόσπαση της προσοχής έχουμε κάποια διασκέδαση νήματα για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της “Χρειάζεστε μια απόσπαση της προσοχής; Ακριβώς τι γίνεται με μια επίδειξη μόδας; ” Εκτός από αυτό το κόσμημα “αν μπορείτε να φάτε κάτι ιδανικό τώρα τι θα ήταν;”. Επίσης, έχουμε ένα προσωπικό αγαπημένο, “τα οικογενειακά μας κατοικίδια ζώα στην εποχή του κορώνα” νήμα. Μείνετε χωρίς κίνδυνο όλους!